Over ons

Carltech BV is gespecialiseerd in instrumenten voor gasanalyse en bijbehorende monsterconditionering.

Wij vertegenwoordigen een aantal gerenommeerde namen op dit gebied, zoals Odalog, Madur en Edinburgh Instruments. Daarnaast bieden wij onze klanten systemen "op maat" aan, geheel ontworpen en gebouwd volgens uw wensen en, indien vereist, compleet met een robuuste monsterconditionering.

De produkten van Carltech BV worden breed toegepast in de voedingsmiddelen industrie, de (petro)chemische industrie, bij rioolwaterzuiveringen en vele andere industriële en niet-industriële klanten. Onze aanpak kenmerkt zich door een groot inlevingsvermogen in de problematiek van de klant en vervolgens, in samenwerking met onze partners en toeleveranciers, het aandragen van doelgerichte oplossingen.

Carltech is specialist op het gebied van metingen voor:
- zuurstof
- kooldioxide

Electrochemische gasgeneratoren geschikt voor calibratiedoeleinden, alsmede voor het testen van sensoren, hebben wij beschikbaar voor de volgende gassen:
- Chloor (Cl2)
- Chloordioxide (ClO2)
- Waterstof (H2)
- Waterstofcyanide (HCN)
- Waterstofsulfide (H2S)

De combinatie van kennis en kunde van Carltech en haar leveranciers staan garant voor hoogwaardige expertise en ondersteuning in een breed gebied van industriële toepassingen. Carltech is geen catalogus leverancier maar besteedt veel aandacht aan de specifieke vragen en uitdagingen van de klant.

Carltech BV

  • info@carltech.nl
  • Rondven 21b
  • 6026 PX Maarheeze
  • Tel: +31 (0)495 588 555
  • Fax: +31 (0)495 588 877

Wij werken met