Ontwikkelaar en leverancier van meetapparatuur

Met onze specifieke kennis en kunde, kunnen we het beste meetinstrument ontwikkelen en leveren om jouw meetvraag helemaal naar wens te kunnen oplossen.

Over Carltech

Sinds de overname van Carltech in 2005, is het bedrijf gegroeid naar een klein team van gemotiveerde experts. Van standaardproducten naar het maken van allerlei maatwerk producten voor het meten en conditioneren van gassen in diverse omstandigheden. Actief in diverse branches, maar het meest aanwezig in de voedingsmiddelenindustrie, (petro)chemische industrie en rioolwaterzuivering.

Experts met inlevingsvermogen

Dé reden waarom iedere meetvraag opgelost wordt, is het grote inlevingsvermogen in de problematiek van de klant en de samenwerking mét de klant. Een vraag zonder enige achtergrond kan simpelweg niet opgelost worden. Juist daarom is het zo belangrijk om jou als klant intensief te betrekken bij het ontwikkelen van jouw meetoplossing. We begeleiden het hele traject van het uitpluizen van de meetvraag tot aan het installeren en onderhouden van de meetapparatuur. Iedere keer weer met succes!

Ontdek het team

Cheraine Kusters

Harry Siebelink

Jan-Peter Adriaanse

Maarten Verdonk

Ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend advies.