Stikstofoxiden (NOx) zijn een groep schadelijke gassen die worden geproduceerd bij verbrandingsprocessen, met name in industriële installaties, energiecentrales, transportmiddelen en huishoudelijke verwarmingssystemen. Ze dragen bij aan luchtverontreiniging en hebben nadelige effecten op de luchtkwaliteit, het klimaat en de gezondheid van mens en dier.

Bij Carltech begrijpen we het belang van nauwkeurige metingen van stikstofoxiden (NO en NO2) om de uitstoot te controleren en de luchtkwaliteit te verbeteren. Daarom bieden we een breed scala aan detectoren en analyzers die specifiek zijn ontworpen voor het meten van stikstofoxiden.

Daarnaast bieden we ook geïntegreerde systemen aan, zoals gasanalysatoren, die de meting van stikstofoxiden combineren met andere relevante parameters, zoals zuurstof (O2) en koolstofmonoxide (CO). Deze systemen bieden een uitgebreide analyse van de luchtsamenstelling en zijn ideaal voor industriële toepassingen waar meerdere gassen moeten worden gecontroleerd.

Contact

Liever persoonlijk contact?
Bel direct voor een afspraak.

Offerte

Heb je een meetvraag voor ons?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend advies.