Merken

ACD

ACD is fabrikant van geavanceerde hand-held gas-generatoren voor het kalibreren van sensoren die zijn bedoeld voor het meten van corrosieve gassen. Deze producten bieden een oplossing voor de vele problemen die verbonden zijn aan het gebruik van gasflessen.

Voordelen die gasgenerator technologie biedt:

geen degradatie van het gas op de plank
corrosieve gassen worden slechts gegenereerd indien nodig
niet gevaarlijk bij transport, opslag of als afval
compact en eenvoudig te bedienen toestel
ACD Merk CarlTech
ACD Product foto CarlTech

CarlTech

CarlTech BV is gespecialiseerd in instrumenten voor gasanalyse en bijbehorende monsterconditionering.

EDINBURGH SENSORS

Edinburgh Sensors (een divisie van Edinburgh Instruments) is een ervaren specialist op het gebied van infrarood gas sensoren (NDIR). Op basis van jarenlange research, produceert Edinburgh een reeks van OEM gas sensoren en gas monitoren.

OEM GAS SENSOREN

De OEM gas sensoren van Edinburgh Sensors worden volgens de meest veeleisende specificaties gemaakt, wat zich uit in goede stabiliteit en een hoge performance. Deze sensoren zijn breed inzetbaar als onderdeel van nauwkeurige en betrouwbare meetsystemen voor CO2, CO, koelgassen en methaan.

GAS MONITOR

De Edinburgh Sensors gas monitor biedt nagenoeg dezelfde performance als een analyzer, tegen een zeer gunstige prijs. De monitor is uitgerust met een pomp, flow bewaking, instelbare alarm relais, akoestisch alarm en een helder display.

www.edinburghsensors.com

MARIMEX

Marimex Industries GmbH & Co. KG is een toonaangevende fabrikant van in-line oscillerende torsie-viscositeitsmeters. Onder de merknaam “Viscoscope” is een modulair systeem ontwikkeld, dat breed toepassing vindt in de industrie. In samenwerking met internationale universiteiten en instituten, pleegt Marimex continu onderzoek naar nieuwe toepassingen van deze robuuste technologie.

Carltech Marimex

NOVASIS

Novasis bieft een range van geavanceerde sensoren in miniatuurformaat maar met een hoge nauwkeurigheid. De sensoren zijn voorbereid voor een wireless-module en bieden diverse uitgangen (0-5V, 4-20mA en RS232). De elektronica kan intermitterend een sample pomp aansturen waardoor het sample gas kan stabiliseren in de cuvet van de sensor voor een nauwkeurige meting.

CarlTech merken Novasis Ingegneria

Heeft u vragen over onze producten?

Neem gerust contact op met onze helpdesk