Over ons

Carltech BV is gespecialiseerd in instrumenten voor gasanalyse, bijbehorende monsterconditionering en maatwerk oplossingen.

Wij vertegenwoordigen een aantal gerenommeerde namen op dit gebied, zoals Odalog en Edinburgh Instruments. Daarnaast bieden wij onze klanten systemen “op maat” aan, geheel ontworpen en gebouwd volgens uw wensen en, indien vereist, compleet met een robuuste monsterconditionering.

Gasanalyse
Maatwerk
Service

Producten

De producten van Carltech BV worden breed toegepast in de voedingsmiddelen industrie, de (petro)chemische industrie, bij rioolwaterzuiveringen en vele andere industriële en niet-industriële klanten. Onze aanpak kenmerkt zich door een groot inlevingsvermogen in de problematiek van de klant en vervolgens, in samenwerking met onze partners en toeleveranciers, het aandragen van doelgerichte oplossingen.

Kennis en kunde

De combinatie van kennis en kunde van Carltech en haar leveranciers staan garant voor hoogwaardige expertise en ondersteuning in een breed gebied van industriële toepassingen. Carltech is geen catalogus leverancier maar besteedt veel aandacht aan de specifieke vragen en uitdagingen van de klant.

Carltech is specialist op het gebied van metingen voor:
– zuurstof
– kooldioxide

Electrochemische gasgeneratoren geschikt voor kalibratiedoeleinden, alsmede voor het testen van sensoren, hebben wij beschikbaar voor de volgende gassen:
– Chloor (Cl2)
– Chloordioxide (ClO2)
– Waterstof (H2)
– Waterstofcyanide (HCN)
– Waterstofsulfide (H2S)

Over ons Carltech werkplaats

Heeft u vragen over onze producten?

Neem gerust contact op met onze helpdesk